• 0Shopping Cart
  • Boka nu
    • Bord
    • Boka gästkock
    • Hotellpaket
    • Möte
    • Bastu och badtunna
    • Dryckesprovning
  • Hotellpaket
  • Presentkort
  • Webbutik
  • Om oss
  • Öppettider
  • Hotell
    • Hotell
    • Våra rum
    • Hotellpaket
    • Ängslyckan
    • Björkhagen
    • Manhuset
    • Hönshuset
    • Eldstehuset
    • Hundrum
    • Uteplatser
    • Aktiviteter
    • Köp presentkort
  • Restaurang
    • Restaurang Ekbacken
    • Öppettider
    • Boka bord
    • Boka dryckesprovning
    • Veckans meny
    • Påsk på Ulkeröds Gård
    • Viltkött
    • Odlingar
    • Kockarna
    • Gästkockar
    • Våra lamm
    • Puben
    • Köp presentkort
  • Konferens
    • Konferens
    • Konferensrum
    • Konferensaktiviteter
    • Bokningsförfrågan
  • Ulkeröds Loge
    • Ulkeröds Loge
    • Biljetter
    • Tidigare konserter
    • Bröllop
    • Fest
  • Gårdsbutik
    • Gårdsbutik
    • Lammskinn
    • Lammkött
    • Öppettider
    • Köp presentkort
  • Uppleva
    • Aktiviteter på gården
    • Vandring på Kynnefjäll
    • Utegym
    • Bastu och badtunna
    • Expedition Bohuslän
  • Jakt/utbildning
    • Din Jägarskola
    • Ulkeröd Wingshooting Club
    • Våra jakter
  • Gården
    • Våra djur
    • Hundrum
    • Personalen
    • Styrelsen
    • Jobba här
    • Köp presentkort
    • GDPR
    • Gården
    • Hållbarhet
    • Smaka på Västsverige
  • Menu Menu

Kockarna Restaurang Ekbacken

Köksmästare Jonas Blomstervall, Nina Hansson och Erik Lundin är våra kockar. Det är ett tajt sammansvetsat gäng som alla brinner för samma motto – det ska vara en matupplevelse med råvaran i fokus. Om vi siktar på att alla råvaror ska överraska så tror vi att menyerna kommer att lösa sig själva till stor del.

”Jag kommer själv från en krögarfamilj där vi alltid har varit noga med att ta vara på allt. Här slängdes inget som man kunde koka fond på. All mat skulle göras på riktigt och från början, och samma filosofi ska gälla på Ekbacken här på Ulkeröds Gård” – Jonas Blomstervall, köksmästare på Ulkeröds Gård

När Jonas lagar mat betraktar han alla gäster som kräsna finsmakare, oavsett om det står franska smårätter eller svensk husmanskost på menyn. ”Det måste vara vällagat” uttrycker Jonas det. Han har under många år drivit restauranger i Göteborg tillsammans med Leif Mannerström, senast den hyllade restaurangen Kometen och dessförinnan Sjömagasinet.

Vårt hjärta finns här i norra bohuslän och vi ska erövra världen härifrån sa Jonas, och ja vi tror att det går. Kom förbi och prova vårt kök!

Ett par gånger om året bjuder köksmästare Jonas Blomstervall in några av sina kockkollegor till ett gästspel på vår restaurang. Läs mer om våra gästkocksspel, kanske någon av dem är er favorit! Missa i så fall inte tillfället att boka bord och avnjut en minnesvärd kväll.

Meny Ekbacken
BOKA BORD
GÄSTKOCKAR
VILTKÖTT
ODLINGAR
KOCKARNA
VÅRA LAMM

Våra Rum

  • Våra rum
  • Hotell Ängslyckan
  • Hotell Hönshuset
  • Uteplatser
  • Hotellpaket
  • Aktiviteter

Restaurang Ekbacken

  • Restaurang Ekbacken
  • Viltkött
  • Odlingar
  • Kockarna
  • Våra lamm
  • Puben
  • Öppettider
  • Meny Ekbacken
  • Bordsbokning

Ulkeröds Loge

  • Ulkeröds Loge
  • Konserter
  • Bröllop
  • Fest
  • Ulkeröds Bussen

Jakt/utbildning

  • JAKT/UTBILDNING
  • Jakt och Jaktutbildning
  • Jaktutbildningar
  • Våra jakter

Gården

  • Gården
  • Gårdsbutik
  • Våra djur
  • Personalen
  • Jobba hos oss

Kontakt

  • Ulkeröds Gård Här Finns Vi, Karta
  • 0524-620 50
  • Kontakt@ulkerodsgard.se
  • Bordsbokning
  • Öppettider

Nyhetsbrev Magazine

    © Ulkeröds Gård AB | Hemsidan levereras av Kust IT
    Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs Ulkeröds Gård AB Cookiepolicy.
    Scroll to top
    X

      Hur kan vi hjälpa dig?





      X
      Hur kan vi hjälpa dig?