fbpx
  • Svenska
  • Engelska
  • 0Shopping Cart
  • Boka nu
    • Boka bord
    • Boka hotellpaket
    • Bastu och badtunna
    • Boka möte
  • Hotellpaket
  • Konsertbiljett
  • Presentkort
  • Webbutik
  • Hitta hit
  • Öppettider
Ulkeröds Gård
  • Hotell
    • Hotell
    • Våra rum
    • Hotellpaket
    • Ängslyckan
    • Björkhagen
    • Manhuset
    • Hönshuset
    • Eldstehuset
    • Hundrum
    • Uteplatser
    • Aktiviteter
    • Köp presentkort
  • Restaurang
    • Restaurang Ekbacken
    • Öppettider
    • Boka bord
    • Meny Ekbacken
    • Viltkött
    • Odlingar
    • Kockarna
    • Gästkockar
    • Våra lamm
    • Puben
    • Köp presentkort
    • Covid-19
  • Konferens
    • Konferens
    • Konferensrum
    • Konferensaktiviteter
    • Bokningsförfrågan
  • Ulkeröds Loge
    • Ulkeröds Loge
    • Biljetter
    • Tidigare konserter
    • FAQ – konserter
    • Bröllop
    • Fest
  • Gårdsbutik
    • Gårdsbutik
    • Lammskinn
    • Lammkött
    • Öppettider
    • Köp presentkort
  • Uppleva
    • Aktiviteter på gården
    • Utegym
    • Expedition Bohuslän
    • Bastu och badtunna
  • Jakt/utbildning
    • Din Jägarskola
    • Ulkeröd Wingshooting Club
    • Våra jakter
  • Gården
    • Våra djur
      • Hundrum
    • Personalen
    • Jobba här
    • Köp presentkort
    • GDPR
    • Covid-19
    • Gården
    • Hållbarhet
    • Smaka på Västsverige
  • Menu

Kockarna Restaurang Ekbacken

Köksmästare Jonas Blomstervall, Nina Hansson, Erik Lundin och Anders Edmark är våra kockar. Det är ett tajt sammansvetsat gäng som alla brinner för samma motto. Det ska vara en matupplevelse med råvaran i fokus. Våra grönsaker som vi odlar runt knuten är precis lika viktiga som våra ompysslade ägg eller våra lamm som betar i de stora hagarna som vi sår med godsaker för att köttet ska bli optimalt. Om vi siktar på att alla råvaror ska överraska så tror vi att menyerna kommer att lösa sig själva till stor del.

Jonas Blomstervall, köksmästare på Ulkeröds Gård

”Jag kommer själv från en krögarfamilj där vi alltid har varit noga med att ta vara på allt. Här slängdes inget som man kunde koka fond på. All mat skulle göras på riktigt och från början, och samma filosofi ska gälla på Ekbacken här på Ulkeröds Gård”

När Jonas lagar mat betraktar han alla gäster som kräsna finsmakare, oavsett om det står franska smårätter eller svensk husmanskost på menyn. ”Det måste vara vällagat” uttrycker Jonas det, som under många år drivit restauranger i Göteborg tillsammans med Leif Mannerström, senast den hyllade restaurangen Kometen och dessförinnan Sjömagasinet.

”Vårt hjärta finns här i norra bohuslän och vi ska erövra världen härifrån sa Jonas, och ja vi tror att det går. Kom förbi och prova vårt kök, köksmästare Jonas Blomstervall”

Välkomna

Ett par gånger om året bjuder vår köksmästare Jonas Blomstervall in några av sina kockkollegor till ett gästspel på vår restaurang. Läs mer om våra gästkocksspel, kanske någon av dem är er favorit! Missa i så fall inte tillfället att boka bord.

Meny Ekbacken
BOKA BORD
GÄSTKOCKAR
VILTKÖTT
ODLINGAR
KOCKARNA
VÅRA LAMM

  • Våra rum
  • Hotell Ängslyckan
  • Hotell Hönshuset
  • Uteplatser
  • Hotellpaket
  • Aktiviteter
  • Restaurang Ekbacken
  • Viltkött
  • Odlingar
  • Kockarna
  • Våra lamm
  • Puben
  • Öppettider
  • Meny Ekbacken
  • Bordsbokning
  • Ulkeröds Loge
  • Konserter
  • Bröllop
  • Fest
  • Ulkeröds Bussen
  • FAQ – konserter
  • JAKT/UTBILDNING
  • Jakt och Jaktutbildning
  • Jaktutbildningar
  • Våra jakter
  • Gården
  • Gårdsbutik
  • Våra djur
  • Personalen
  • Jobba hos oss
ULKERÖDS GÅRD HÄR
FINNS VI, KARTA

TELEFON 0524-620 50
E-POST KONTAKT@ULKERODSGARD.SE
Bordsbokning
Öppettider

Nyhetsbrev Magazine

    Länk till Integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

    fbinsta
    © Ulkeröds Gård AB | Hemsidan levereras av Kust IT
    Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs Ulkeröds Gård AB Cookiepolicy.
    Scroll to top