KONSERTER PÅ ULKERÖDS GÅRD

2018 startade vi med fyra konserter på Ulkeröds Loge, på scen stod Jack Vreeswijk, Janne Schaffer, Pepperland ett Beatles coverband av rang och Ebbot Lundberg.

2019 fortsatte vi med  Rydell & Quick, Kalle Moraeus och Torrvrål, Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco, Janne Schaffer med sin Music Story, Patrik Isaksson och tillsist avslutade vi året med Haaks.

2020 detta år besöktes Ulkeröds Loge av Uno Svenningsson, Jennifer Brown och Patrik Isaksson, Andreas Johnson och tillsist Shirley Clamp.

Våra konserter kommer självklart att ta hänsyn till rådande pandemi, varje spelning är därför begränsad till 50 st personer.

Det har också visat sig att väldigt många önskar äta på restaurang Ekbacken innan konserten. Med anledning av detta kommer årets konserter att även innehålla en showmeny.

Vår köksmästare har komponerat en 3-rätters sharing-grillmeny som ingår i showbiljetten

För att sätta pricken över i, förläng kvällen, njut av något gott att dricka, baren på Logen är öppen efter konserten, bo kvar på gården och ät vår gårdsfrukost efter en härlig natts sömn. Boka vårt Showpaket med boende.

Konsertkvällar öppnar restaurang Ekbacken, kl 17, vi vill att du är på plats i god tid så att ni har möjlighet att i lugn och ro hinna njuta av maten innan det är dags att gå ner till Ulkeröds Loge för att avnjuta kvällens konsert.

Baren på Ulkeröds Loge är öppen här kan du beställa dryck för att ta med till din sittplats.

Alla event och konserter är endast med förköp.

Bilder från tidigare års spelningar på Ulkeröds Loge

Shirley Clamp 2020-08-29

Andreas Johnson 2020-08-01

Uno Svenningsson 2020-07-09