Meny restaurang Ekbacken
———————————–
Avsmakningsmeny
-o-
Grillad Kosterkräfta med morotscrème & sause nage
-o-
Sojamarinerad hälleflundra med gurka & wasabigrädde
-o-
Rosastekt kalv med grillad ostronskivling, sparris, oxsvanssky & tryffelpuré
-o-
Ostservering
-o-
Nyponsoppa med färskostsorbet
-o-
Avsmakningsmeny 795 kr
Avsmakningsmenyn serveras torsdag – lördag 18:00 – 20:00
————————————————————————————————————————————–
Gårdslunch
-o-
Friterade risottobollar med sparris & riven Tegelost
-o-
Skinnstekt torsk med kräftsås, krossad potatis, sockerärtor & spenat
-o-
Tryffel
-o-
Gårdslunch 345 kr
Gårdslunchen serveras torsdag – söndag 12:00 – 14:00
————————————————————————————————————————————–
För de små
Köttbullar med mos, gräddsås & lingon
125 kr
Pannkakor med grädde & sylt
95 kr
————————————————————————————————————————————–
Med reservation för ändringar. Vid allergier & specialkost kan annan mat serveras
Boka bord för att vara säker på att ni får plats
Ovanstående meny gäller från 25 april till 28 april
———————————–
Köksmästare Jonas Blomstervall sätter veckans menyer på onsdagar