Meny restaurang Ekbacken
———————————–
Avsmakningsmeny
-o-
Rimmat örtbakat ankbröst med ljummen endivesallad & grönpepparcrème
-o-
Pocherad havskatt med vit sparris, löjrom & smörsås
-o-
Bräserade griskinder med rostad morotspuré, råstekt broccoli & vitvinssky
-o-
Ostservering
-o-
Vit chokladcrème med rabarber & rostad jordgubbsglass
-o-
Avsmakningsmeny 695 kr
Avsmakningsmenyn serveras torsdag – lördag 18:00 – 20:00
————————————————————————————————————————————–
Gårdslunch
Förrätt
Sparrispannacotta med rökt lax, dill & vattenkrasse
Varmrätt
Pocherad kummel med blåmusslor, spetskål, rökt fläsk & kokt potatis
Dessert
Tryffel
Gårdslunch 295 kr
Gårdslunchen serveras torsdag – söndag 12:00 – 14:00
————————————————————————————————————————————–
För de små
Köttbullar med mos, gräddsås & lingon
95 kr
Pannkakor med grädde & sylt
95 kr
————————————————————————————————————————————–
Med reservation för ändringar. Vid allergier & specialkost kan annan mat serveras
Boka bord för att vara säker på att ni får plats
Ovanstående meny gäller från 30 mars till 2 april
———————————–
Köksmästare Jonas Blomstervall sätter veckans menyer på onsdagar