Meny restaurang Ekbacken
———————————–
Avsmakningsmeny
-o-
Oxtartar med syltade trattkantareller & jordärtskocka
-o-
Halstrad hälleflundra med skaldjursvierge, fänkål & purjolök
-o-
Rosastekt gårdslamm med pommes Anna, tryffelstuvad spetskål, torkade tomater & timjansky
-o-
Ostservering
-o-
Vit chokladcrème med hallonsorbet & nötcrunch
-o-
Avsmakningsmeny 795 kr
Avsmakningsmenyn serveras torsdag – lördag 18:00 – 20:00
————————————————————————————————————————————–
Gårdslunch
Förrätt
Kantarelltoast med friterad persilja
Varmrätt
Smörbakad kolja med gräslöksstuvad blomkål, kalv-och kycklingvinaigrette & rostad potatis
Dessert
Tryffel
Gårdslunch 345 kr
Gårdslunchen serveras torsdag – söndag 12:00 – 14:00
————————————————————————————————————————————–
För de små
Köttbullar med mos, gräddsås & lingon
125 kr
Pannkakor med grädde & sylt
95 kr
————————————————————————————————————————————–
Med reservation för ändringar. Vid allergier & specialkost kan annan mat serveras
Boka bord för att vara säker på att ni får plats
Ovanstående meny gäller från 21 september till 24 september
———————————–
Köksmästare Jonas Blomstervall sätter veckans menyer på onsdagar