Meny restaurang Ekbacken
———————————–
Avsmakningsmeny
-o-
Amuse-bouche
-o-
Smörstekt kalvbräss med blomkål, mangalicaskinka & sherryskum
-o-
Halstrad torskrygg med mandelpotatis, eldat smör & broccoli
-o-
Rosastekt Ulkerödslamm med kålrot, kantareller, brysselblad & vitvinsky
-o-
Ostservering
-o-
Vit chokladcrème med äppelkompott & kardemummaglass
-o-
Avsmakningsmeny 795 kr
Avsmakningsmenyn serveras torsdag – lördag 18:00 – 20:00
————————————————————————————————————————————–
Gårdslunch
-o-
Skogssvampsoppa med oxsvansterrin & surdegskrutonger
-o-
Bräserat gårdslamm ossobuco med risotto & gremolata
-o-
Tryffel
-o-
Gårdslunch 345 kr
Gårdslunchen serveras torsdag – söndag 12:00 – 14:00
————————————————————————————————————————————–
För de små
Köttbullar med mos, gräddsås & lingon
125 kr
Pannkakor med grädde & sylt
125 kr
————————————————————————————————————————————–
Med reservation för ändringar. Vid allergier & specialkost kan annan mat serveras
Boka bord för att vara säker på att ni får plats
Ovanstående meny gäller från 3 oktober till 6 oktober
———————————–
Köksmästare Jonas Blomstervall sätter veckans menyer på onsdagar