2024-04-14
När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.
Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket.
Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången utbildning ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.
Vi visar hur man grov- och finstyrkar klövvilt och går igenom styckningsdetaljerna.
I grupper om 2-3 personer får ni sedan praktiskt genomföra det vi visat.
Lunch och fika ingår.
2.995 kr
I lager
Artikelnr: 102210
Kategorier: Styckning av Vilt, Din Jägarskola
Relaterade produkter
-
På denna kurs lär du dig stycka och tillaga det vilda. Tillsammans styckar ni och tillagar viltet och ni avslutar kvällen med att äta den goda mat
-
4-dagar. Teoretisk och praktisk utbildning. Högsta betyg av våra kursdeltagare.
-
Denna tvådagars utbildning är för dig som känner att du vill få extra övning innan uppskjutning.
-