Cognacsprovningspaket

Välkommen till en Cognacsprovningsshelg på Ulkeröds Gård. Nu har du chansen att bli vägledd genom cognacens gåtfulla värld. Hur kommer det sig att vissa cognac smakar fönsterputs och andra gudomligt? Provningen leds av Kristofer Scheiderbauer Skäm bort Er ett dygn här på gården med vårt Cognacsprovningsspaket!

Pris

Pris 3,185kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Vinprovningspaket

Välkommen till en Vinprovningshelg på Ulkeröds Gård. I två timmar kommer ni att guidas av vår sommelier Dennis Zikovic. Ni får lära er grundläggande provningsmetodik och fakta om olika viner och regioner, och naturligtvis också hur ni kan matcha mat med vinerna! Skäm bort Er ett dygn här på gården med vårt Vinprovningspaket!

Pris

Pris 2,695kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Dubbelrum

På Ulkeröds Gård erbjuder vi charmigt boende i vackra hus som är inredda i gammal stil. På vårt Gårdshotell är trivselfaktorn hög och varje rum har sin egen karaktär och inredning.

Pris

Pris 2,395kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Enkelrum

Är du på genomresa eller besöker vänner här i bygden och behöver ett hotellrum, då har vi det du letar efter.

Pris

Pris 1,695kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Gästkockspaket

Varje år har vår köksmästare Jonas Blomstervall beslutat att bjuda in några av sina kollegor i branschen till restaurang Ekbacken. Ni är välkomna att boka vårt "Gästkockspaket"

Pris

Pris 2,775kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Sommarpaket

En oas i den svenska sommaren! Varför inte tillbringa ett par kravfria och avkopplande dagar hos oss i sommar? På Ulkeröds Gård kan du och din kära njuta av stillheten, lugnet, den vackra naturen och tystnaden i skogarna som omger gården. Ta en lång promenad till Lersjön för ett svalt kvällsdopp, bara slösa bort tiden och njut en hel eftermiddag!

Pris

Pris 1,895kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Miniweekendpaket

Välkommen till en ”Miniweekend” på Ulkeröds Gård. Upplev det natursköna landskapet och känn historiens vingslag på vår unika gård. Ta en uppfriskande promenad eller joggingrunda på våra naturgrusvägar Skäm bort Er ett dygn här på gården med vårt Miniweekendpaket!

Pris

Pris 2,195kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Vandringspaket

Det finns knappast ett bättre sätt att upptäcka naturen än till fots. Varför inte kombinera välmående och avkoppling med en vandring på Bohusleden? När man vandrar hinner man upptäcka naturens alla skiftningar. Ni är välkomna att boka vårt "Vandringspaket"

Pris

Pris 5,195kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Vardagslyx

Passa på att njuta mitt i veckan, koppla av och samla kraft och inspiration för kommande utmaningar. Maten på Ulkeröds Gård är ett signum för vår verksamhet, köksmästare Jonas Blomstervall har komponerat en välsmakande 2-rätters meny som tillagas tillsammans med våra övriga kockar. Ni är välkomna att boka vårt "Vardagslyxpaket"

Pris

Pris 1,795kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Lerduveskyttepaket

En utmärkt möjlighet att tillsammans med någon av våra instruktörer i lugn och ro träna inför höstens fågeljakter. Önskar inte hela sällskapet skjuta finns det fantastiska möjligheter att istället ta en promenad på våra naturgrusvägar, med lite tur stöter man kanske på ett rådjur eller en älg! Ni är välkomna att boka vårt "Lerduveskyttepaket"

Pris

Pris 3,595kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser


Långweekendpaket

Skäm bort Er ordentligt under helgen genom att varva ner fredag till söndag i härlig historisk gårdsmiljö med vandring på våra naturgrusvägar runt gården. Här erbjuds avkoppling för både kropp, själ, gom och öga.
Ni är välkomna att boka en avkopplande"Långweekend" med ankomst fredag och avresa söndag

Pris

Pris 4,495kr per natt per vuxen

Läs mer om paketet och priser