• 0Shopping Cart
  • Boka nu
    • Bord
    • Boka gästkock
    • Hotellpaket
    • Möte
    • Bastu och badtunna
    • Dryckesprovning
  • Hotellpaket
  • Presentkort
  • Webbutik
  • Om oss
  • Öppettider
  • Hotell
    • Hotell
    • Våra rum
    • Hotellpaket
    • Ängslyckan
    • Björkhagen
    • Manhuset
    • Hönshuset
    • Eldstehuset
    • Hundrum
    • Köp presentkort
  • Restaurang
    • Restaurang Ekbacken
    • Öppettider
    • Boka bord
    • Boka dryckesprovning
    • Veckans meny
    • Kockarna
    • Gästkockar
    • Våra lamm
    • Puben
    • Köp presentkort
  • Konferens
    • Konferens
    • Konferensrum
    • Konferensaktiviteter
    • Bokningsförfrågan
  • Ulkeröds Loge
    • Ulkeröds Loge
    • Biljetter
    • Tidigare konserter
    • Bröllop
    • Fest
  • Gårdsbutik
    • Gårdsbutik
    • Lammskinn
    • Lammkött
    • Öppettider
    • Köp presentkort
  • Uppleva
    • Aktiviteter på gården
    • Uteplatser
    • Utegym
    • Bastu och badtunna
    • Vandring på Kynnefjäll
    • Expedition Bohuslän
  • Jakt/utbildning
    • Din Jägarskola
    • Ulkeröd Wingshooting Club
    • Våra jakter
  • Gården
    • Våra djur
    • Gården
    • Hållbarhet
    • Jobba här
    • Personalen
    • Styrelsen
    • GDPR
    • Smaka på Västsverige
  • Menu Menu

Team Wagners

Ulf var den förste i Göteborg med att år 1989 få en stjärna i Guide Michelin när han drev The Place. Han arbetade tillsammans med Leif Mannerström på Sjömagasinet som källarmästare och har därefter varit krögare på både Fiskekrogen och Basement.

Han har blivit korad till Sveriges bäste sommelier och har synts i TV där han bland annat försett Stjärnorna på slottet med mat och dryck.

Ulf är dessutom en årligen återkommande gästkock på Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein.

Han har på senare år även blivit vinimportör.

Wagner undervisar på Institutionen för mat, hälsa och miljö vid Göteborgs universitet bland annat i ämnena vin- och måltidskunskap.

Kvällens meny

Äggtoast med störrom & syrad grädde

Carpaccio Oxfilé med löjromsdressing

Halstrad havskräfta, kalvbräss &  potatispuré

Hjort Rossini

Gougere Brilliat-Savarin och päron

Vitchokladkräm med variation på rabarber

Pris: 1 195 kr/kuvert exkl dryck

Förboka

Begränsat antal platser så passa på att boka idag!

BOKA BORD
BOKA GÄSTKOCKSPAKET

Miniweekendpaket
Långweekendpaket
Lerduveskyttepaket
Julbordspaket

Våra Rum

  • Våra rum
  • Hotell Ängslyckan
  • Hotell Hönshuset
  • Uteplatser
  • Hotellpaket
  • Aktiviteter

Restaurang Ekbacken

  • Restaurang Ekbacken
  • Viltkött
  • Odlingar
  • Kockarna
  • Våra lamm
  • Puben
  • Öppettider
  • Meny Ekbacken
  • Bordsbokning

Ulkeröds Loge

  • Ulkeröds Loge
  • Konserter
  • Bröllop
  • Fest
  • Ulkeröds Bussen

Jakt/utbildning

  • JAKT/UTBILDNING
  • Jakt och Jaktutbildning
  • Jaktutbildningar
  • Våra jakter

Gården

  • Gården
  • Gårdsbutik
  • Våra djur
  • Personalen
  • Jobba hos oss

Kontakt

  • Ulkeröds Gård Här Finns Vi, Karta
  • 0524-620 50
  • Kontakt@ulkerodsgard.se
  • Bordsbokning
  • Öppettider

Nyhetsbrev Magazine

    © Ulkeröds Gård AB | Hemsidan levereras av Kust IT
    Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs Ulkeröds Gård AB Cookiepolicy.
    Scroll to top
    X

      Hur kan vi hjälpa dig?





      X
      Hur kan vi hjälpa dig?