fbpx
  • Svenska
  • Engelska
  • 0Shopping Cart
  • Boka nu
    • Bord
    • Gästkocksbord
    • Hotellpaket
    • Bastu och badtunna
    • Möte
    • Dryckesprovning
  • Hotellpaket
  • Presentkort
  • Webbutik
  • Hitta hit
  • Öppettider
Ulkeröds Gård
  • Hotell
    • Hotell
    • Våra rum
    • Hotellpaket
    • Ängslyckan
    • Björkhagen
    • Manhuset
    • Hönshuset
    • Eldstehuset
    • Hundrum
    • Uteplatser
    • Aktiviteter
    • Köp presentkort
  • Restaurang
    • Restaurang Ekbacken
    • Öppettider
    • Boka bord
    • Meny Ekbacken
    • Viltkött
    • Odlingar
    • Kockarna
    • Gästkockar
    • Våra lamm
    • Puben
    • Köp presentkort
  • Konferens
    • Konferens
    • Konferensrum
    • Konferensaktiviteter
    • Bokningsförfrågan
  • Ulkeröds Loge
    • Ulkeröds Loge
    • Biljetter
    • Tidigare konserter
    • FAQ – konserter
    • Bröllop
    • Fest
  • Gårdsbutik
    • Gårdsbutik
    • Lammskinn
    • Lammkött
    • Öppettider
    • Köp presentkort
  • Uppleva
    • Aktiviteter på gården
    • Utegym
    • Expedition Bohuslän
    • Bastu och badtunna
  • Jakt/utbildning
    • Din Jägarskola
    • Ulkeröd Wingshooting Club
    • Våra jakter
  • Gården
    • Våra djur
    • Hundrum
    • Personalen
    • Jobba här
    • Köp presentkort
    • GDPR
    • Gården
    • Hållbarhet
    • Smaka på Västsverige
  • Menu

Team Wagners

Ulf var den förste i Göteborg med att år 1989 få en stjärna i Guide Michelin när han drev The Place. Han arbetade tillsammans med Leif Mannerström på Sjömagasinet som källarmästare och har därefter varit krögare på både Fiskekrogen och Basement.

Han har blivit korad till Sveriges bäste sommelier och har synts i TV där han bland annat försett Stjärnorna på slottet med mat och dryck.

Ulf är dessutom en årligen återkommande gästkock på Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein.

Han har på senare år även blivit vinimportör.

Wagner undervisar på Institutionen för mat, hälsa och miljö vid Göteborgs universitet bland annat i ämnena vin- och måltidskunskap.

Kvällens meny

Äggtoast med störrom & syrad grädde

Carpaccio Oxfilé med löjromsdressing

Halstrad havskräfta, kalvbräss &  potatispuré

Hjort Rossini

Gougere Brilliat-Savarin och päron

Vitchokladkräm med variation på rabarber

Pris: 1 195 kr/kuvert exkl dryck

Förboka

Begränsat antal platser så passa på att boka idag!

BOKA BORD
BOKA GÄSTKOCKSPAKET

Miniweekendpaket
Långweekendpaket
Lerduveskyttepaket
Julbordspaket

  • Våra rum
  • Hotell Ängslyckan
  • Hotell Hönshuset
  • Uteplatser
  • Hotellpaket
  • Aktiviteter
  • Restaurang Ekbacken
  • Viltkött
  • Odlingar
  • Kockarna
  • Våra lamm
  • Puben
  • Öppettider
  • Meny Ekbacken
  • Bordsbokning
  • Ulkeröds Loge
  • Konserter
  • Bröllop
  • Fest
  • Ulkeröds Bussen
  • FAQ – konserter
  • JAKT/UTBILDNING
  • Jakt och Jaktutbildning
  • Jaktutbildningar
  • Våra jakter
  • Gården
  • Gårdsbutik
  • Våra djur
  • Personalen
  • Jobba hos oss
ULKERÖDS GÅRD HÄR
FINNS VI, KARTA

TELEFON 0524-620 50
E-POST KONTAKT@ULKERODSGARD.SE
Bordsbokning
Öppettider

Nyhetsbrev Magazine

    Länk till Integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

    fbinsta
    © Ulkeröds Gård AB | Hemsidan levereras av Kust IT
    Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs Ulkeröds Gård AB Cookiepolicy.
    Scroll to top