fbpx

En utmärkt möjlighet att tillsammans med någon av våra instruktörer i lugn och ro träna inför höstens fågeljakter. Önskar inte hela sällskapet skjuta finns det fantastiska möjligheter att ta en promenad på våra naturgrusvägar, med lite tur stöter man kanske på ett rådjur eller en älg!

Ni är välkomna att boka vårt ”Lerduveskyttepaket”

Pris 2,695kr per natt per vuxen

Passa på att njuta mitt i veckan, koppla av och samla kraft och inspiration för kommande utmaningar. Maten på Ulkeröds Gård är ett signum för vår verksamhet, köksmästare Jonas Blomstervall har komponerat en välsmakande 2-rätters meny som tillagas tillsammans med våra övriga kockar.

Ni är välkomna att boka vårt ”Vardagslyxpaket”

Pris 1,395kr per natt per vuxen

Avnjut vår hemlagade julinspirerade mat med härlig julstämning på Ulkeröds Gård. Varför åka hem efter maten när du kan stanna över natten och ta en skön sovmorgon?

Skäm bort Er ett dygn här på gården med vårt ”Julbordspaket”

Pris 2,295kr per natt per vuxen

Skäm bort Er ordentligt under helgen genom att varva ner fredag till söndag i härlig historisk gårdsmiljö med vandring på våra naturgrusvägar runt gården. Här erbjuds avkoppling för både kropp, själ, gom och öga.
Ni är välkomna att boka en avkopplande”Långweekend” med ankomst fredag och avresa söndag

Pris 3,885kr per natt per vuxen

På Ulkeröds Gård erbjuder vi charmigt boende i vackra hus som är inredda i gammal stil. På vårt Gårdshotell är trivselfaktorn hög och varje rum har sin egen karaktär och inredning.

Pris 2,100kr per natt per vuxen