Avsmakningsmeny
–
Amuse-bouche
–
Oxtartar med picklad skogssvamp, Karl Johan-majonnäs & pommes allumettes
–
Smörbakad marulk med gula betor, spenat & krondillsås
–
Rosastekt gårdslamm med potatis- och purjolökskaka, jordärtskocka, svartrot & rödvinssky
–
Ostservering
–
Eriks höstäpplen
–
Avsmakningsmeny 895 kr
Avsmakningsmenyn serveras onsdag – lördag 18:00 – 20:00
————————————————————————————————————————————–
Gårdslunch
–
Kantarelltarte med gårdsrökt lamm, persiljecrème & riven Guldklimp
–
Bräserad högrev med pepparrotssås, buljongkokta morötter & potatis
–
Tryffel
–
Gårdslunch 345 kr
Gårdslunchen serveras onsdag – söndag 12:00 – 14:00
————————————————————————————————————————————–
För de små
Köttbullar med mos, gräddsås & lingon
135 kr
Pannkakor med grädde & sylt
135 kr
————————————————————————————————————————————–
Med reservation för ändringar. Vid allergier & specialkost kan annan mat serveras
Boka bord för att vara säker på att ni får plats
Ovanstående meny gäller från 15 oktober till 19 oktober
———————————–
Köksmästare Jonas Blomstervall sätter veckans menyer på onsdagar