Restaurangchef
Vi söker en stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och bygga Ulkeröds gård utifrån vår vision och marknadsplan. Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, det operativa och det administrativa och du kommer vara en del av den dagliga driften.
Du kommer få möjligheter att utveckla vårt team och skapa en stadig grund för dem att stå på.
Därför är det viktigt att du uppskattar uppstartsläge och är värderingsstyrd. Du har bra förmåga att lära upp och leda andra genom att vara coachande, inspirerande, drivande och resultatstyrd.
Du sporras av att se och ge suverän service och du är beredd att jobba på när och var det behövs.
Erfarenhet från restauranger med fine dining och att arbeta med nystartade verksamheter med tydliga mål och visionerär meriterande.Vi förväntar oss att du ska ta din roll och ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull och respektfull mot din omgivning. I gengäld erbjuder vi dig en rolig, ambitiös arbetsplats och en familjekoncern att utvecklas i och tillsammans med. Vi har resultatuppföljning per månad och på onsdagar är det genomgång av nuläge och prioriteringar tillsammans med övriga ansvariga/affärsområde.
Som person vet du att resultat, kvalité och bemötande går hand i hand och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter och satta deadlines.
Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.
Tillträde till tjänsten ser vi helst är om ca 1 – 2 månader.
Vi vill att du:
Har nära till skratt och besitter en god attityd och värderingar gentemot arbete och människor,
detta så att vi tillsammans kan vårda våra gäster och medansvariga att verkligen trivas här.
Att du som vi brinner för att ge alla service utöver det vanliga!
Vi söker dig som:
* vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet
* har goda datorkunskaper och vana av att bemanna i olika lönesystem.
* har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift.
* har ett par års arbetslivserfarenhet som ledare i restaurang och eller hotellbranschen.
* tidigare har arbetat med ledarskap, och att du är van att reflektera kring din egen och andras påverkan
och aktivt arbetar med återkoppling.
* arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar
I arbetet ingår:
* Aktivt arbeta i service och planera på kort och lång sikt utifrån beläggning och marknadsplan.
* Planera dryck till våra menyer och göra inköp för restaurangen
* Personalansvar–rekrytering, anställning, upplärning, utbildning, uppföljning och schemaläggning
* Administrativt arbete för att följa och nå gemensamt uppsatta mål gällande ekonomi och försäljning.
Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse
Heltid, arbetstiderna är varierande.
Lön efter överenskommelse. Vi är medlemmar i VISITA och tillämpar kollektivavtal.
Vi kommer att göra intervjuer löpande, sista ansökningsdag 17 mars.
Skicka er ansökan med CV och personligt brev till vår hovmästare Stina Behrman