2024-03-17–2024-03-17 Styckning av vilt
Under denna endagsutbildning ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket.
Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången utbildning ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.
Utbildningen är kombinerad teori och praktik.
Kursen sker på gården med tillgång till utbildningsköket och gårdens fina utbildningslokaler.
Läs mer om villkoren för våra presentkort
2.950 kr
I lager
Artikelnr: 102210
Kategorier: Styckning av Vilt, Din Jägarskola
Relaterade produkter
-
4-dagar. Teoretisk och praktisk utbildning. Högsta betyg av våra kursdeltagare.
-
4-dagar. Teoretisk och praktisk utbildning. Högsta betyg av våra kursdeltagare.
-
4-dagar. Teoretisk och praktisk utbildning. Högsta betyg av våra kursdeltagare.
-
4-dagar. Teoretisk och praktisk utbildning. Högsta betyg av våra kursdeltagare.