RESTAURANG

CATERING UTHYRNING

Om vår catering

Köket och matlagningen är och kommer alltid förbli hjärtat i vår verksamhet.
Vi kompromissar aldrig, vare sig med råvarornas kvalitet eller den kärlek vår personal lägger ned vid tillagningen. För oss på Ulkeröds Gård är måltiden mer än bara mat, det är minst lika mycket en upplevelse och ett rofyllt andrum i vardagen.

Vår cateringmat

Maten levereras färdig, redo att ställas fram på bordet. All mat kommer upplagd på fat och i skålar. Varma rätter levereras i värmeboxar som enkelt pluggas in i ett vanligt vägguttag för att bibehålla värmen. Vi kan även leverera maten kall om ni vill värma den själva. Vi ordnar givetvis vegetarisk- eller specialkost för dem som önskar.

Menyer med mat och dryck kan även komponeras helt efter ert tycke och smak. Minimum antal av varje rätt är 10 portioner och i priset ingår planeringsträffar på ordinarie arbetstider. För eventplanering ingår två timmars kostnadsfri rådgivning och tillkommande rådgivning debiteras med 500:-/h.

Allergier och specialkost

Vi kan ordna specialkost som liknar originalmenyn om så önskas. Glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur beställningen, alternativt vilka livsmedel som ska uteslutas ur den specialkost vi skickar med.

 

TA EN LITEN TUR HÄR