GÅRDSHOTELL

VÅRA UTEPLATSER

Här på gården har vi möjlighet att servera mat och dryck i unika utomhusmiljöer. För den som önskar kan vi både tillaga och servera maten, eller så beställer ni någon av kockens picknickkorgar. Skapa dina matminnen hos oss!

För bokning av uteplatser kontakta receptionen på tel 0524 620 50 alt reception@ulkerodsgard.se

Ekbacken

I direkt anslutning till restaurang Ekbacken kan ni när vädret tillåter avnjuta morgonkaffet och frukosten (eller lunchen) ute på restaurangens terrass. Är ni sugna på en grillafton kan vi servera den i Paviljongen bara några meter från restaurangen med plats för 40 gäster. Ni sitter mitt i naturen i en härlig miljö av beteshagar och vacker lövskog.

Gertrudserödstjärn

I gapahuset vid Gertrudserödstjärn kan man ana en ”Norrlandskänsla” när man sitter runt elden och tittar utöver tjärnen. En utmärkt plats under tak som lämpar sig för upp till 15 personer.

Oktagonen

Oktagonen är en härlig samlingsplats för hela gänget, upp till 20 personer. Längs hela insidan finns det bänkar med fårskinnsfällar för både kalla vinterdagar och långa sommarnätter. I mitten finns en eldstad matlagning eller mysfaktor. En riktigt genuin, svensk upplevelse.

Utsikten

Namnet på platsen säger allt. Utsikten över Lersjön mellan furorna är magisk. Här har ni möjlighet att avsluta och summera dagen i solnedgången runt brasan.

Lersjön

Vid bastun som ligger i direkt anslutning till Lersjön finns det en fantastisk plats för mingel och fördrink en stund före middagen. Beställ gårdens mingelbricka med vår specialitet rökt lammhjärta – en smakupplevelse utöver det vanliga.

EN RUNDTUR FINNS HÄR