FEST / KONFERENS

BRA MÖTEN

Kreativa rum för effektiva möte

Vi kan inte tänka oss en bättre plats för möten och konferenser, stora som små. Våra underbara miljöer inspirerar och skapar de förutsättningar ni behöver.

Vi erbjuder en personlig och familjär konferens i en unik lantlig miljö med plats för stora visioner och nyskapande idéer. Konferenser och affärsmöten på Ulkeröds Gård lockar fram det bästa hos varje deltagare. Den kreativa miljön, både inne och ute, maten och lugnet ger energi.

Som konferensgäst får du uppleva en enastående gårdsmiljö och bli serverad fantastiska måltider på härodlade råvaror. Du sitter i ljusa och luftiga lokaler, anpassade just för din grupp med tillgång till wifi, PP-kanoner, whiteboard och skrivmaterial i alla rum.

På konferenser behövs mycket påfyllning i form av energi. Här serveras fika, färsk frukt och kolsyrat, härtappat vatten med massor av nyttigheter. Ännu mer energi får ni av en enkel aktivitet i naturen precis utanför.

Vår konferensvärdinna hjälper dig med allt som behövs för ett lyckat möte. Planera in ert nästa möte i en lantlig miljö på kort avstånd från Göteborg.

Byggnader och mötesrum

Alla mötesrum och konferenslokaler på Ulkeröds Gård är från början byggda och anpassade för att ta emot både små och stora grupper. Flexibiliteten är stor, vi skapar mötesplatser efter dina behov och efter de situationer som uppstår.

Ekbacken

Hastegarde, stora konferensrummet 60 platser med fri sittning. Här kan vi göra U, grupper och skolbänkssittning

Berghällan, styrelserummet 20 platser, ovalt bord

Rödaklev, lilla grupprummet 12 platser, runt bord

Ängslyckan

Stan 14 platser, ovalt bord

Ulkeröds Wingshooting Club

Klubbhuset 16 platser, två bord

Ladugården

Rännet 24-32 platser med fri sittning. Här kan vi göra U, grupper och skolbänkssittning

EN RUNDTUR FINNS HÄR